Dit køb på Grevinden.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes.
Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb på Grevinden.dk.

 

Aftaleindgåelse

Når du handler på Grevinden.dk, bliver der indgået en bindende aftale når du har lagt ordren. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse. Det anbefales, at du tjekker bekræftelsen, om den stemmer overens med din bestilling med hensyn til antal, varetype, pris o. lign. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme udsolgte varer, selvom du har bestilt varerne online. Det skyldes, at vi ikke har et separat online-lager, men at vores online-lager plukker af de varer, som er registreret i vores fysiske butik. I den forbindelse kan det en sjælden gang ske, at varen købt online, kort forinden er solgt i den fysiske butik. I sådanne tilfælde vil du blive kontaktet via e-mail.

Alle købsaftaler indgås på dansk.
Bestillingen er ikke gyldig, hvis vi ikke kan fastslå din bopæl.

 

Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndtering af forsendelse og modtagelse af varer.
Vi ekspederer bestillingerne i den rækkefølge, som de kommer ind. Som udgangspunkt sendes bestilte varer som én forsendelse.
Dine varer leveres af GLS til den nærmeste pakkeshop til den adresse, som du har oplyst som leveringsadresse. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. 


Ombytning

Vi bytter gerne, hvis størrelsen ikke passer. Varen skal være os i hænde senest 14 dage fra modtagelsen. Du betaler ikke fragt af den nye vare, men returneringen er for egen regning. 

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Grevinden.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives som mail; mail@grevinden,dk. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Lager Grevinden 
Løvholmen 4
5700 Svendborg
Denmark 

Att. Grevinden

Du er velkommen til at ombytte varen i vores butikken.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Reklamation og fejllevering

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lager Grevinden 
Løvholmen 4
5700 Svendborg
Denmark 

Att. Grevinden

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning, reparation eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.
I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står Grevinden.dk for fragtomkostningerne.

 

Priser

Alle priser på Grevinden.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Hvis der opstår åbenlyse prisfejl, og du køber varen til denne pris, vil vi foretage en konkret vurdering om du var i god eller ond tro om prisfejlen. Hvis du vidste eller burde have vidst at prisen på varen var fejlagtig, vil vi annullere din ordre, og tilbageholde varen i medfør af aftalelovens § 32.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på mail@grevinden.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.